cégünkrőlszolgáltatásainkhálozati megoldásainkreferenciák

Tűzvédelmi, biztonságtechnikai és munkavédelmi szolgáltatásaink: Tervezés, Tűzvédelmi és biztonságtechnikai rendszerek telepítése és karbantartása, Szakértôi tevékenység, Oktatás, Munkavédelem
Kommunikációs hálózati 
megoldásaink: - Tervezés, Kivitelezés és értékesítés, Szakértői tevékenység
cégünkről

A WhiteNet Tűzbiztonsági és Kommunikációs Hálózatokat Építő és Üzemeltető Kft.-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy szakterületünkön kiváló minőségű munkákkal ügyfeleink elvárásainak magas szinten megfeleljünk.

A cég alapítói az üzleti élet különböző területein szereztek tapasztalatokat, a három szakember:

  1. jogász-közgazdász
  2. tűzvédelmi mérnök (egyéb szakirányú végzettsége: beépített tűzjelző és oltórendszer tervező, illetve információ és számítástechnikai technikus, munkavédelmi szakképesítés).
  3. hálózati mérnök (Alcatel , Panasonic szakszemináriumok elvégzésével)

Munkatársainkkal és mérnökeinkel folyamatosan a legjobb, legkorszerűbb megoldásokra törekszünk, ennek érdekében rendszeresen veszünk részt szakmai konferenciákon és tanfolyamokon.
Cégünkre a fiatalos dinamizmus, a rugalmasság, az innovatív gondolkodás és a minden részletre kiterjedő igényesség jellemző.
Komplex szolgáltatást nyújtunk, melyben a szakértői tevékenység, a tervezés és a kivitelezés is benne foglaltatik, de a szakirányú munkáink önállóan is partnereink rendelkezésére állnak.
A legújabb fejlesztési eredmények felhasználásával nem csupán általános, hanem egyedi és extrém rendszermegoldások tervezésével és kivitelezésével is kiszolgáljuk ügyfeleinket.

Szolgáltatásaink az alábbi tevékenységi körökre terjednek ki:

- Tűzbiztonság, tűzvédelem
- Biztonságtechnika
- Munkavédelem
- Kommunikációs hálózatok

Gondolkozzunk együtt a biztonságon!